Home / Dieren / Topboulers strijden in Dieren

Topboulers strijden in Dieren

DIEREN – Tijdens het jeu de boules-toernooi Grand Prix Animo op sportpark het Nieuwland in Dieren streden zaterdag 48 topteams om de eindzege. Onder de deelnemende teams was ook de nationale herenselectie met onder meer Kees Koogje en Wytse van Keulen.

De nationale selectie bereidt zich momenteel voor op het WK. Dit kampioenschap vindt in oktober plaats in Izmir. In Dieren namen tevens diverse topdames en ereklassespelers deel. Het duo Wytse van Keulen en Ad Wagenaar moest in de eerste afvalronde met 13-10 zijn meerdere erkennen in Henk Schoolderman en Herman Hamer. Deze laatste was onlangs nog finalist bij De Ster van Middachten. De finale werd een duel tussen Dennis Mul en Jeroen van de Mei en het duo Kees Koogje en Frank Scheepers. Het laatste duo trok na een spannende finale met een eindstand van 13-9 aan het langste eind.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.