woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDierenKleedjes en picknickmanden in Carolinapark

Kleedjes en picknickmanden in Carolinapark

DIEREN – De Stichting Oranjerie Dieren zet zich al geruime tijd in voor de renovatie van de voormalige oranjerie in het Carolinapark in Dieren. Om het park extra onder de aandacht te brengen bij de Dierense bevolking, organiseerde de stichting zaterdag een picknick.

Voorzitter Ap Lammers hoopt dat vanaf aankomend najaar de oranjerie in een theehuis kan worden veranderd. De renovatie wordt deels betaald door de provincie en de gemeente Rheden. De Stichting Oranjerie Dieren is nog op zoek naar extra geld voor de opknapbeurt, onder meer via sponsoren. Lammers heeft goede hoop dat het budget dit najaar rond is. De picknick van afgelopen zaterdag moest de Dierenaren alvast enthousiast maken voor het park en het theehuis. “Veel mensen kennen het park niet”, aldus Lammers. “Bovendien willen we onze stichting onder de aandacht brengen.” Honderd mensen trokken zaterdag met kleedjes en picknickmanden naar het Carolinapark. De Stichting Oranjerie Dieren organiseert in september ook nog een spelletjesmiddag voor kinderen en een filmavond. “Verder willen we aankomend najaar een boek uitgeven over de oranjerie en het park”, verklapt Lammers alvast.
 

spot_img
Vorig artikelSportieve waterpret
Volgend artikelPrijsjes van De Duif
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...