EHBO-cursus in Velp

VELP – De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO afdeling Velp-Rozendaal start op 27 september met een beginnerscursus EHBO.

De cursusavonden zijn op de maandag van 19.30 tot 21.30 uur en worden gegeven in het verenigingslokaal aan de Schoolstraat 12 in Velp. Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe zij moeten handelen bij een ongeval in huis, op het werk of op straat. De cursus duurt vier maanden en bestaat uit de onderdelen basisdiploma EHBO, verbandleer, reanimatie en omgaan met een AED. Deelname aan de cursus kost 165 euro. Dit is inclusief het gebruik van materiaal en het examen. Diverse zorgverzekeraars vergoeden een deel van het lesgeld. Meer informatie over de cursus staat op de website www.ehbo-velp-rozendaal.nl. Belangstellenden kunden tevens contact opnemen met secretaris Coby van den Heuvel via telefoon 026- 364 93 71.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.