Home / Klarenbeek / Veel fans voor veulens Beekhoeve

Veel fans voor veulens Beekhoeve

KLARENBEEK – De familie Buijs-Wilbrink organiseerde voor de vijfde keer een Veulentjesdag op hun ponyhengstenhouderij De Beekhoeve in Klarenbeek. Jong en oud was toegestroomd om de dieren door de wei te zien dartelen.

De jeugdige bezoekers konden een ritje op een pony maken en mochten de pas geboren veulens bewonderen. De pony’s moesten de aandacht dit jaar delen met rottweiler Sita. De hond beviel drie weken geleden van vijf pups.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.