Home / Ellecom / Lintje voor Frits van der Werf

Lintje voor Frits van der Werf

ELLECOM – Frits van der Werf uit Ellecom heeft vrijdag uit handen van burgemeester Petra van Wingerden een koninklijke onderscheiding gekregen.

Van der Werf werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is mede-oprichter van de Werkgroep Papoea Nieuw Guinea (PNG). Deze werkgroep werd in 1973 opgericht en geeft informatie over het land en zijn bewoners en over recente ontwikkelingen. Van der Werf is tevens samensteller van de Engelstalige knipselkrant Papua New Guinea Newsletter. Ook organiseert hij in Nederland bijeenkomsten voor inwoners van PNG. In het Limburgse Arcen heeft Van der Werf een mediatheek en cultuurmarkt opgericht. Op verzoek organiseert hij gastlessen op scholen. Van 1967 tot 1971 stond de 71-jarige Ellecommer als vrijwilliger voor de klas in Papoea Nieuw Guinea. – Foto Han Uenk
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.