Home / Doesburg / Mishandeling van 19-jarige man in Doesburg

Mishandeling van 19-jarige man in Doesburg

DOESBURG – De politie in Doesburg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Ooipoortstraat een 24-jarige Arnhemmer aangehouden wegens mishandeling. De man zou tijdens een ruzie een 19-jarige Doesburger verschillende keren hebben mishandeld. De twee bleken elkaar te kennen.

 
Tijdens het stappen in Doesburg zou er ruzie zijn ontstaan waarna men besloot naar het huis van de Doesburger te gaan. Daar zou de ruzie zijn uitgelopen op een handgemeen, waarbij de Arnhemmer zou hebben geslagen. Nadat de man was vertrokken troffen beiden elkaar later weer op de Ooipoortstraat waarna er wederom een schermutseling ontstond. Kort daarop wisten agenten de Arnhemmer aan te houden. De man is ingesloten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.