Home / Doesburg / Doesburger met ruim 2 promille achter het stuur

Doesburger met ruim 2 promille achter het stuur

DOESBURG – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens alcoholcontroles in Doesburg een 32-jarige automobilist uit die stad aangehouden die met ruim 2 promille achter het stuur zat. Dat is ruim vier keer zoveel als is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.
De controles werden gehouden tussen zaterdagavond en zondagnacht op de Barend Ubbinkweg en de Koepoortstraat. In totaal ruim 300 bestuurders moesten een blaastest ondergaan. Dat leverde vijf processen-verbaal op voor bestuurders die met teveel drank op achter het stuur zaten. De Doesburger had het hoogst gemeten alcoholpromillage.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.