Home / Velp / Huisartsenlab wordt SHO

Huisartsenlab wordt SHO

VELP – Na tien jaar Stichting Huisartsenlaboratorium Oost heeft deze medische organisatie in Velp haar naam veranderd in SHE Medisch Diagnostisch Centrum. Hiermee laat SHO zien dat het dienstenpakket meer omvat dan alleen een huisartsenlaboratorium. SHO doet bijvoorbeeld niet alleen bloedafname, maar ook echografische onderzoeken. SHO telt meer dan honderddertig locaties, waarvan er altijd eentje in de buurt is. Er zijn geen wachttijden en door inzet van gekwalificeerd personeel en een modern laboratorium zijn uitslagen snel bij de huisarts. Het is op sommige locaties mogelijk na werktijd te komen en mensen die niet in staat zijn een SHO-punt te bezoeken, kunnen thuis worden geprikt. Speciaal voor kinderen tot dertien jaar is er een kinderprikservice.

www.sho.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.