Huisartsenlab wordt SHO

VELP – Na tien jaar Stichting Huisartsenlaboratorium Oost heeft deze medische organisatie in Velp haar naam veranderd in SHE Medisch Diagnostisch Centrum. Hiermee laat SHO zien dat het dienstenpakket meer omvat dan alleen een huisartsenlaboratorium. SHO doet bijvoorbeeld niet alleen bloedafname, maar ook echografische onderzoeken. SHO telt meer dan honderddertig locaties, waarvan er altijd eentje in de buurt is. Er zijn geen wachttijden en door inzet van gekwalificeerd personeel en een modern laboratorium zijn uitslagen snel bij de huisarts. Het is op sommige locaties mogelijk na werktijd te komen en mensen die niet in staat zijn een SHO-punt te bezoeken, kunnen thuis worden geprikt. Speciaal voor kinderen tot dertien jaar is er een kinderprikservice.

www.sho.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.