Home / Doesburg / Vierdaagseontbijt Doesburg

Vierdaagseontbijt Doesburg

DOESBURG – Bijna is het zover dan gaan er weer Doesburgse wandelaars in Nijmegen de vierdaagse lopen. Net als voorgaande jaren wil de commissie weer een "Vierdaagse Ontbijt" op het gemeentehuis. Vorig jaar was het animo groot en heel erg gezellig. Dus de commissie vraagt nu alvast om u op te geven als u ook aan de Vierdaagse in Nijmegen meedoet zelfs als u niet zeker weet of u de finish wel haalt bent u welkom. De datum is 24 juli aanstaande en het ontbijt begint om 9.30 uur. Opgeven kan via de mail op wandelaarsdoesburg@hotmail.com of telefonisch 06-22045673.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.