Home / Doesburg / Verkeershinder door wegwerkzaamheden in Doesburg

Verkeershinder door wegwerkzaamheden in Doesburg

DOESBURG – De gemeente Doesburg is bezig met het onderhoud van asfalt. Daarom zijn verschillende wegen in de stad afgesloten van 19 tot en met 23 juli. Verkeer is niet welkom op de Kraakselaan, Barend Ubbinkweg, Bingerdenseweg, Didamseweg en de Pol.

Op alle straten wordt een nieuwe toplaag asfalt aangebracht, met uitzondering van de Bingerdenseweg. Hier worden rode fietsstroken aangelegd op de rijbaan vanaf de drempel bij de sporthal tot aan Wielbergen. De Kraakselaan tussen de Lage Linie en het Loddero is afgesloten op maandag 19 en dinsdag 20 juli. Dinsdag 20 en woensdag 21 juli is het genoemde deel van de Bingerdenseweg niet toegankelijk. De Pol is donderdag 22 juli niet toegankelijk, de Barend Ubbinkweg van de Linie tot aan de sluis en de Didamseweg van de sluis tot het benzinestation zijn donderdag 22 en vrijdag 23 juli afgesloten. Gedurende de wegwerkzaamheden zijn omleidingsroutes ingesteld. Verder wordt er van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 juli op diverse andere plaatsen gewerkt. Hierbij is één rijbaan afgesloten en moet verkeer rekening houden met hinder. Het gaat om de Kraakselaan nabij de winkels, waar de drempels van op- en afritten worden aangepast, de F.D. Rooseveltsingel nabij Patrimonium, waar het asfalt wordt gerepareerd, en de Veerpootwal nabij nummer 24, waar eveneens het asfalt wordt gerepareerd.
De winkels aan de Kraakselaan blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. De Kraakselaan oversteken kan via de Mgr. Bekkerslaan en via de Wilhelminastraat door de wijk Noordelijk Molenveld de achterkant van de winkels bereiken. Ook het benzinestation Tinq blijft bereikbaar.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.