Dip en Dap komen naar openluchttheater Velp

VELP – De Alliantie start met een serie kindervoorstellingen in openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Het duo Dip en Dap geeft op woensdag 28 juli de aftrap.

In de familievoorstelling ‘Vrolijke Vriendjes’ maakt het publiek kennis met de vriendjes van Dip & Dap, want Dip & Dap beleven hun avonturen natuurlijk niet alleen. Net als in de tv-afleveringen staan de vrolijke vriendjes van Dip & Dap altijd klaar om te helpen. Beer, Jimmy Konijn, Max de Muis, Nel Zebra, De Kikkers, Postbode Knor en Dokter Olifant. De problemen die Dip veroorzaakt, worden door Dap en de vriendjes spelenderwijs opgelost. Dip & Dap laten zien hoe grappig en plezierig de wereld eruit kan zien. Natuurlijk kan iedereen na afloop van de voorstelling met ze op de foto. De voorstelling begint om 14.00 uur. De toegang kost 4,50 euro per persoon. Kaarten zijn vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het theater aan de Kluizenaarsweg op de grens van Velp en Rozendaal.

De voorverkoop is bij boekhandel Bruna aan het Callunaplein in Dieren en bij boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp. Bij inlevering van de kortingsbon uit de Regiobode bedraagt de toegang voor twee personen 4 euro. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar sporthal de Hangmat aan de IJsselsingel 7 in Rheden. Voor informatie hierover is op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur het telefoonnummer 026-3641912 beschikbaar. Op woensdag 4 augustus speelt het Gelders Musical Ensemble de voorstelling Belle en het Beest in het theater.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.