Home / Eerbeek / Auto over de kop bij aanrijding in Eerbeek

Auto over de kop bij aanrijding in Eerbeek

EERBEEK – Een 75-jarige automobiliste uit Apeldoorn belandde donderdag door een aanrijding met een vrachtwagen met haar eigen auto op de kop in de berm van de Apeldoornseweg in Eerbeek. Dit gebeurde ter hoogte van de kruising met de Boerenstraat bij het kanaal. De vrouw raakte hierbij slechts licht gewond.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14.45 uur de melding van het ongeval. De vrouw reed over de Boerenstraat in de richting van de Langedijk. Ter hoogte van het kanaal gaf zij geen voorrang aan de voor haar van rechts komende vrachtwagen met een aanrijding als gevolg. Door de aanrijding sloeg haar auto over de kop en belandde in die stand in de greppel. De vrouw is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel en bleek slechts licht gewond. Haar auto is weggesleept – foto Sander de Vries
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.