Mannen met tuingereedschap opgepakt

BRUMMEN / ZUTPHEN – De recherche in Zutphen is op zoek naar de eigenaar van een oranje bosmaaier, oranje kettingzaag en blauwe grondboor. De politie trof dit tuingereedschap dinsdag aan in een auto die in het buitengebied van Brummen werd gesignaleerd. Beide inzittenden, twee mannen van negentien en eenentwintig jaar uit Zutphen, werden aangehouden.

Naast het tuingereedschap trof de politie ook een mobiele telefoon aan in de auto. Dat mobieltje bleek rond het middaguur uit een woning in het buitengebied van Brummen te zijn ontvreemd. Beide mannen werden aangehouden en ingesloten op verdenking van diefstal.

De politie vermoedt dat beide mannen ook betrokken zijn bij de diefstal van het eerder genoemde tuingereedschap. Eigenaren van dit soort gereedschap wordt dringend gevraagd na te gaan of het gereedschap nog in hun schuur aanwezig is. Bij vermissing kan men contact opnemen met de recherche in Zutphen via tel. 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.