Home / Regio / Stormschade

Stormschade

REGIO – De brandweer in de regio is woensdagavond druk in de weer geweest. Een korte, maar hevige storm richtte veel schade aan, vooral aan bomen en woningen. Zo viel in Ellecom aan de Selseweg een tak, zo groot als een flinke boom, op een huis. Op diverse plaatsen waren er takken door het dak gegaan. De brandweer heeft zich daarnaast vooral beziggehouden met het van de weg halen van omgewaaide bomen en afgerukte takken. Er zijn in ons gebied geen slachtoffers gevallen.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.