Sensoor geeft telefonisch aandacht

REGIO – Sensoor Gelderland is gedurende de vakantie periode gewoon bereikbaar. Iedereen die behoefte heeft aan een gesprek, kan 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij Sensoor, telefonisch of via de chat- en maildienst. Juist de zomer kan voor veel mensen een eenzame periode zijn: familie, vrienden, buren of hulpverleners zijn met vakantie en de sociale activiteiten bij verenigingen en clubs liggen in de zomer vaak stil. Het sociale netwerk van mensen kan daardoor stilvallen en een goed gesprek met iemand die wil luisteren kan dan goed zijn. Sensoor gaat niet met vakantie. Een gesprek is vertrouwelijk en anoniem. Sensoor is bereikbaar via tel. 0900-0767 of www.sensoor.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.