Home / Regio / Brochure Carion verschenen

Brochure Carion verschenen

REGIO – De nieuwe programmabrochure van Carion is verschenen. Hierin staan alle cursussen en activiteiten van de welzijnsorganisatie, die onder andere plaatsvinden in de Oase in Dieren, de Elleboog en de Poort in Velp, het Klokhuis in Rheden en de Linie in Doesburg. Doel van de cursussen is om mensen kennis te laten maken met elkaar en met een leuke vrijetijdsbesteding. Dit is voor alle leeftijden. Het programma is eveneens te vinden op www.carion.nl, waar inschrijving mogelijk is.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.