Home / Loenen / Keurmerk voor Molenallee

Keurmerk voor Molenallee

LOENEN – Zwembad Molenallee in Loenen heeft het Keurmerk Veilig en Schoon gekregen. Dit houdt in dat het bad voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan allerlei extra richtlijnen die gelden in het kader van veiligheid en hygiëne. Zo is er getoetst op preventie op het gebied van legionella, arbeidsomstandigheden, milieuvoorschriften, brandveiligheid en keuring van attractie- en speeltoestellen. Zwembad Molenallee is tot juli 2013 goedgekeurd en het keuringsbureau brengt ieder jaar een bezoek aan het bad om te kijken of alles in orde is. Bedrijfsleider Alexander IJsendorn is trots op de toekenning van het keurmerk, dat bevestigt dat het zwembad de zaakjes op orde heeft.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.