Home / Hoog-Keppel / Zorgbad Zonnewater dicht in verband met herstelwerk

Zorgbad Zonnewater dicht in verband met herstelwerk

HOOG-KEPPEL – Zorgbad Zonnewater in Hoog-Keppel sluit van maandag 26 juli tot en met zondag 1 augustus zijn deuren. Dit in verband met noodzakelijke herstelwerkzaamheden aan het dak en de tegelvloer. Openhouden van het zwembad gedurende de werkzaamheden is volgens directeur Ingrid Bassie geen optie. De overlast voor de zwemmers zou te groot zijn en de veiligheid en de toegankelijkheid zou onvoldoende kunnen worden gegarandeerd. Zwemmers kunnen op afspraak hun lessen inhalen in de weken 31 en 32.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.