Home / Eerbeek / Nieuw seizoen bridgeclub Eerbeek

Nieuw seizoen bridgeclub Eerbeek

EERBEEK – Bridgeclub Eerbeek start op 2 september met een nieuw seizoen. Iedere donderdagavond wordt er vanaf 19.30 uur gespeeld in een zaal bij de Korenmolen. Er zijn competitieavonden, ladderavonden en drives rondom Kerst, Sinterklaas en Pasen. Brigeclub Eerbeek is in eerste instantie een gezelligheidsclub, men helpt elkaar bij het wegwijs raken in bridge. Voor mensen die nog niet kunnen bridgen, wordt een beginnerscursus georganiseerd. Het is mogelijk gratis en vrijblijvend een avondje mee te spelen. Bel voor meer informatie met secretaris H. vd. Hoeven, tel. 0313-654779 of 06-20497496.

www.bridgeclubeerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.