Home / Doesburg / Zomerinloop Carion

Zomerinloop Carion

DOESBURG – De Inloop van Carion aan de Linie 4 is ook in de zomer gewoon geopend. De activiteiten lopen door. Op woensdag is er van 10.00 tot 12.00 uur sjoelen, van 13.30 tot 16.00 uur wordt er geschilderd en het internetcafé is van 12.30 tot 16.00 uur. Op vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur jeu de boules en klaverjassen en van 09.00 tot 12.30 uur is het internetcafé. Het is overigens niet verplicht mee te doen aan de activiteiten, langskomen voor een kopje koffie en een praatje is ook mogelijk.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.