Home / Doesburg / DBB in volle gang

DBB in volle gang

DOESBURG – Doesburg Binnenste Buiten is weer in volle gang. Heel Doesburg en omgeving kan nog tot en met zaterdag genieten van straattheater, een braderie van zo’n 200 kramen, muziek en activiteiten voor de kinderen. Voor de innerlijke mens wordt ook uitstekend gezorgd; van haringhappen tot suikerspinnen en van oliebollen tot ijsjes.

Donderdag liep Ludmilla, de aardheks uit Rusland, op haar gemak over straat. Ze is oud en heeft de tijd. Om haar heen raast Pip, haar huisduivel. Het contrast tussen die twee kan niet groter. Op de staf van Ludmilla zit Lork de norse familiair. Ook dit wezen mengt zich in de groep. Vol verwondering loop Ludmilla door de straten van een nieuwe onbekende wereld.

Ook theather Kalles was donderdag aanwezig met het verhaal De Kalles: een verhaal van twee bizarre, barokke figuren Kalle en Kalla. Het duo staat symbool voor de decadentie en de schaduwzijde van de mens. Deze eerder surrealistische figuren lopen constant luidkeels tegen elkaar te tetteren in een zelfgecreëerde taal. Het publiek vond het hilarisch.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.