Home / Dieren / Herbert Gerritsen nieuwe trainer van dameselftal

Herbert Gerritsen nieuwe trainer van dameselftal

DIEREN – Herbert Gerritsen is met ingang van het komende seizoen de nieuwe trainer van het dameselftal van Gazelle Nieuwland. Gerritsen heeft ruime ervaring als sportman en was eerder ook actief als trainer van het dameselftal van Dierense Boys. De nieuwe trainer is de opvolger van Peter Schippers die in de afgelopen jaren een prachtig team heeft opgebouwd en dat mooie resultaten heeft geboekt. Omwille van de factor tijd, heeft Peter moeten besluiten om zijn trainerschap neer te leggen. Hij blijft echter als technisch coördinator van het dames- en meisjesvoetbal bij Gazelle betrokken.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.