Rustpunten voor wandelaars en fietsers

BRUMMEN – De gemeente Brummen kent sinds kort tien rustpunten voor wandelaars en fietsers. Een rustpunt is duidelijk herkenbaar aan een bord, waarop staat of het punt geopend is. Er staan een tafel met twee banken en er zijn voorzieningen waarmee de bezoeker zelf koffie, thee of limonade kan maken. Elektrische fietsen kunnen worden opgeladen en er zijn mogelijkheden voor toiletbezoek. Bij een aantal rustpunten wordt verwezen naar nabijgelegen horeca of bijzondere toeristische attracties. Over de hele Veluwe worden dit jaar rustpunten gerealiseerd. Op www.rustpunt.nu staat een overzicht van alle rustpunten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.