Home / Bronkhorst / Nieuwe expo in gemeentehuis

Nieuwe expo in gemeentehuis

BRUMMEN – In de hal van het gemeentehuis in Brummen is nog tot 27 augustus een expositie te zien van drie leden van de Brummense kunstkring. Tienke van Hasselt, Ciska Jonkers en Ellen Loopstra tonen schilderijen, keramiek en bronzen beelden. Tienke woont tegenwoordig in Tonden. In haar tekeningen en schilderijen gebruikt ze met overtuiging en enthousiasme de kunst als gezondmakend middel, waarvoor ze de basis legde in de opleiding kunstzinnige therapie. Ciska’s abstracte schilderijen zijn kleurrijk en een optelsom van beelden, gelaagdheid en sferen. De inspiratie vindt Ciska in de kleuren om haar heen en op haar reizen. Ze maakt soms werken met heel diverse materialen: oud fotomateriaal met verf en borduurwerk. Ellen werkt in de derde dimensie met klei en brons. Ook zij woont in Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.