Home / Bronkhorst / Expo Ans Leeflang in Brummense bieb

Expo Ans Leeflang in Brummense bieb

BRUMMEN – De Brummense Ans Leeflang exposeert de hele maand augustus in de bibliotheek in haar woonplaats. Ans houdt zich al langer bezig met tekenen, schilderen en vooral aquarelleren. Sinds een jaar volgt ze een opleiding aan de vrije academie voor beeldende kunst in Nunspeet. Ans’ werk is voornamelijk gericht op aquarellen van dieren, die veelal natuurgetrouw en tot in detail zijn weergegeven. Daarnaast maakt ze ook heel verrassend werk. Meer informatie staat op www.ansleeflang.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.