Home / Loenen / Kofferbakverkoop Pony’s en Paardenjaarmarkt Loenen

Kofferbakverkoop Pony’s en Paardenjaarmarkt Loenen

LOENEN – Op maandag 2 augustus wordt het centrum van Loenen geheel in beslag genomen door de Pony’s en paardenjaarmarkt. Gelijktijdig houdt het bestuur van het Verenigingsgebouw De Brink rondom het gebouw een kofferbakverkoop. Deze verkoop wordt al enkele jaren gehouden en is uitgegroeid tot een aantrekkelijke markt van veel tweedehands spullen voor huis, kinderen, tuin en hobby. Het weiland naast de Brink is dan geheel bezet. Ook in dit jaar wordt de kofferbakverkoop weer gehouden. Michel Slief en Ap van Zeumeren hebben de leiding. Om verzekerd te zijn van een plaats kan men zich nu dagelijks aanmelden tussen 18.00 en 19.00 uur via 06 531 211 75 of 06 301 871 24. De prijzen zijn voor een plek achter de auto 7.50 euro, naast de auto 12.50 euro en auto plus aanhanger 17.50 euro. De opbrengst van de kofferbakverkoop (rommelmarkt) komt ten goede aan de onderhoudskosten van De Brink.
Tevens is er die dag een gezellig terras bij het Verenigingsgebouw ingericht met live muziek waardoor het hier prettig vertoeven is.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.