Dronken inbreker in woning in Loenen aangetroffen

LOENEN – De politie heeft dinsdagavond een 39-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man was door een getuige betrapt bij een woninginbraak aan de Hoofdweg in Loenen, maar wist te ontkomen. In een weiland aan de Eerbeekseweg heeft te politie de inbreker toch in kunnen rekenen.

De politie kreeg omstreeks 21.00 uur de melding dat een getuige een inbreker had aangetroffen in een woning aan de Hoofdweg in Loenen. Toen de inbreker de getuige zag, liet hij zijn bij elkaar verzamelde buit achter en nam vlug de benen. De getuige is hem achterna gegaan en alarmeerde onderwijl de politie. Op de eerder genoemde locatie heeft de politie de inbreker aan kunnen houden. De man bleek in een kennelijke staat van dronkenschap. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in de dronkenmancel om alvorens verhoord te worden. De politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.