Home / Lathum / Motorrijders lichtgewond bij botsing

Motorrijders lichtgewond bij botsing

LATHUM – Op de Rivierweg in Lathum zijn dinsdagavond twee motorrijders lichtgewond geraakt nadat ze met elkaar in botsing waren gekomen. Een van hen wilde rond acht uur keren op de weg. De ander, die achterop kwam, was toen al zo dicht genaderd dat hij niet meer kon remmen of uitwijken. Beide motorrijders werden terplekke door ambulancepersoneel onderzocht maar ziekenhuisopname bleek niet nodig. Volgens de politie was er geen drank in het spel.
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.