Home / Klarenbeek / Trekkertrek Klarenbeek

Trekkertrek Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 25 juli is het zover. Dan houdt de stichting Trekkertrek Klarenbeek de jaarlijkse trekkerslep.De slep wordt gehouden op het terrein van de familie Boesveld aan de Gravenstraat nabij Klein Amsterdam.
Inschrijven voor de trekkertrek in diverse klassen kan nog steeds tot en met zondag 18 juli. Dit jaar wide het bestuur ook proberen een Old timer klasse op te richten maar helaas is hier te weinig animo voor dus vervalt deze. Het terrein is geopend vanaf 11.00 uur en de slep begint om 12.00 uur.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.