Home / Giesbeek / Surfer in nood gered

Surfer in nood gered

GIESBEEK – Politieagenten hebben dinsdagmiddag op het water van de Rhederlaag een surfer in nood in veiligheid gebracht. De agenten waren met een boot belast met toezicht op het water toen omstreeks kwart over drie het weer omsloeg. Door regen en harde wind zagen de agenten op de plas een surfer, een 16-jarige Giesbeker, die kennelijk niet meer in staat bleek eigenhandig weg te komen. De agenten hebben de jongen vervolgens met surfplank veilig aan de kant gebracht.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.