Home / Doesburg / Spectaculaire opening DBB

Spectaculaire opening DBB

DOESBURG – Woensdagmorgen om half elf verzamelden vele Doesburgers zich op ‘de driesprong’ voor de opening van alweer de 42e editie van Doesburg Binnenste Buiten.

Onder begeleiding van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij kwamen de voorzitter van DOV, Geert-Jan te Boekhorst, en burgemeester Kees Luesink bij het podium aan om de opening te verrichten. Beiden spraken de wens uit dat het ook dit jaar weer een grensoverschrijdend spektakel mocht worden.
Na het gezamenlijk zingen van het Doesburgs volkslied opende het theater duo De Test Dollies (bestaande uit de nederlandse Deena Ray en de Amerikaanse Lady Marmelade) met een spectaculaire act de DBB-dagen. Als eerste werd burgemeester Kees Luesink door beide dames in het zonnetje gezet en een zoen van beide dames tegelijkwas zijn deel. Hierna volgde de act waarvan het publiek volop genoot.
In de straten was het al lekker druk en in de Meipoortstraat stond de Steelband van de Koninklijke Marine en ook deze muziekanten gaven een geweldig concert weg waarvan velen genoten. Een enkeling vond zelfs de moed met deze warmte om een dansje te maken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.