Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen begint met thuisduel

Sportclub Brummen begint met thuisduel

BRUMMEN – Sportclub Brummen vangt de competitie 2010/2011 op zondag 5 september aan met een thuiswedstrijd tegen Doetinchem. Opvallend detail: de competitiestart 2007/2008 kende eenzelfde affiche, dus eveneens een begin op eigen accommodatie tegen de Achterhoekers. Beide duels eindigden destijds in een gelijkspel (2-2 en 0-0). Een week later (zondag 12 september) volgt een uitwedstrijd tegen Pax (Hengelo G.) en op zondag 19 september is VIOD Doetinchem te gast op De Hazenberg. Het eerste blok van vier wordt op zondag 26 september afgesloten met een wedstrijd in Zevenaar tegen DCS.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.