Sportclub Brummen begint met thuisduel

BRUMMEN – Sportclub Brummen vangt de competitie 2010/2011 op zondag 5 september aan met een thuiswedstrijd tegen Doetinchem. Opvallend detail: de competitiestart 2007/2008 kende eenzelfde affiche, dus eveneens een begin op eigen accommodatie tegen de Achterhoekers. Beide duels eindigden destijds in een gelijkspel (2-2 en 0-0). Een week later (zondag 12 september) volgt een uitwedstrijd tegen Pax (Hengelo G.) en op zondag 19 september is VIOD Doetinchem te gast op De Hazenberg. Het eerste blok van vier wordt op zondag 26 september afgesloten met een wedstrijd in Zevenaar tegen DCS.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.