Home / Laag-Keppel / Politie vraagt getuigen vernielingen brug Laag-Keppel

Politie vraagt getuigen vernielingen brug Laag-Keppel

LAAG-KEPPEL- De politie vraagt getuigen van vernielingen die in de nacht van zaterdag op zondag plaats vonden bij de ophaalbrug aan de Dorpsstraat in Laag Keppel. Tips kunnen doorgegeven worden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Zondagochtend tussen 01.30 en 02.30 uur heeft een jongeman die op een fiets was diverse vernielingen in de buurt van de ophaalbrug in Laag Keppel gepleegd. Op camerabeelden is te zien dat een manspersoon met een wit jack met daarop aan beide zijden een zwarte streep in verticale richting onder andere een auto op de rijbaan heeft geduwd.
Ook heeft hij enkele voorwerpen, waaronder een groene GFT container in het water gegooid.

In een tijdsbestek van een uur is hij drie keer naar de brug gefietst om spullen in het water te gooien. Op de camerabeelden is te zien dat er diverse auto’s passeren op het moment dat de verdachte met zijn fiets op de brug staat. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Bronckhorst.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.