Home / Eerbeek / EK Karate Eerbeek

EK Karate Eerbeek

EERBEEK – Een delegatie van karatekas van Karate Club Eerbeek heeft zaterdag 3 juli meegedaan aan het Open Europees 2010 Kampioenschap in Eerbeek, georganiseerd door WJKA.

Tien karateka met hun coach, begeleiders en supporters van Karate Club Eerbeek hadden dit keer een thuiswedstrijd. Het was voor de tweede maal dat dit kampioenschap in Eerbeek werd gehouden en ook deze keer met deelnemers uit diverse landen. Op zaterdag werd er gespeeld in de jeugdklasse tot 25 jaar en op de zondag voor oudere deelnemers en hogere banders.
KCE had zeven deelnemers in het onderdeel Kumite (vrij vechten) en zeven deelnemers in het onderdeel Kata (patroon van verplichte bewegingen). De competitie was vol strijd en passie voor het karate. De beide poules van Kata en Kumite kwamen de Karateka van KCE goed door; zelfs tot aan de kwart en halve finales. Door de inzet en wilskracht heeft de Eerbeekse club goede prijzen behaald.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.