woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeEerbeekEK Karate Eerbeek

EK Karate Eerbeek

EERBEEK – Een delegatie van karatekas van Karate Club Eerbeek heeft zaterdag 3 juli meegedaan aan het Open Europees 2010 Kampioenschap in Eerbeek, georganiseerd door WJKA.

Tien karateka met hun coach, begeleiders en supporters van Karate Club Eerbeek hadden dit keer een thuiswedstrijd. Het was voor de tweede maal dat dit kampioenschap in Eerbeek werd gehouden en ook deze keer met deelnemers uit diverse landen. Op zaterdag werd er gespeeld in de jeugdklasse tot 25 jaar en op de zondag voor oudere deelnemers en hogere banders.
KCE had zeven deelnemers in het onderdeel Kumite (vrij vechten) en zeven deelnemers in het onderdeel Kata (patroon van verplichte bewegingen). De competitie was vol strijd en passie voor het karate. De beide poules van Kata en Kumite kwamen de Karateka van KCE goed door; zelfs tot aan de kwart en halve finales. Door de inzet en wilskracht heeft de Eerbeekse club goede prijzen behaald.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...