Home / Doesburg / Succesvolle cursus zelfredzaamheid

Succesvolle cursus zelfredzaamheid

DOESBURG – Zwembad Den Helder heeft in samenwerking met de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) en Breedteport Doesburg vanaf 1 juni de cursus zelfredzaamheid aangeboden. Alle 25 cursisten hebben het certificaat voor de cursus behaald en weten nu hoe ze zichzelf kunnen redden als ze onverwacht te water raken.

Het meest spannende was het onderdeel met de auto te water. Enkele deelnemers konden door de spanning onder water de deur van de auto niet open krijgen. Gelukkig was er professionele begeleiding bij en kwamen ze meteen weer boven water. De cursus is zeer nuttig geweest en de cursisten hebben veel geleerd.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.