Home / Dieren / Zilver op NK Beachvolley

Zilver op NK Beachvolley

Zondag 11 juli hebben Daan van Gaalen en Wessel van Lunzen zilver veroverd bij het open Nederlands kampioenschap beachvolleybal op het strand in Hoek van Holland. In de blakende zon werd gestreden tegen de toppers uit het hele land. De volleyballers van AutovanOort Rebelle bleken zich prima te handhaven tussen de besten van Nederland. In de poulewedstrijden werden alle wedstrijden winnend afgesloten, het vervolg werd een afvalrace waarin Daan en Wessel pas hun Waterloo vonden in de finale. Tegen het regerend landskampioensteam werd met miniem verschil in de alles beslissende 3e set verloren.

De jongens kunnen terug kijken op een geweldige beachvolleybal dag met een prima resultaat voor het gelegenheidsteam. De trainingen in de zandbak van de Dierense Speeltuin blijkt nu al succes op te leveren, en dat in het openingsjaar.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.