Home / Dieren / Tropisch 50-plus tennistoernooi

Tropisch 50-plus tennistoernooi

DIEREN – Voor de negende keer vond afgelopen week, onder tropische omstandigheden, het vijftig-plus overdag tennistoernooi plaats. De ruim zestig deelnemers konden zich regelmatig verfrissen met de emmers water die naast de banen werden geplaatst. Na de wedstrijd zocht iedereen weer snel de schaduw op.

Dit toernooi is anders dan andere. Bij opgave konden de spelers aangeven op welke dag men beschikbaar was. De spelers speelden op bepaalde dagen niet met hun eigen partner, maar tegen hun eigen partner. De speeltijden werden in verband met de hitte aangepast. Het toernooi werd zoals altijd afgesloten met een activiteit. Deze keer kwamen twee kampioenen van Nederland van de 35-plus zondagcompetitie een spelvorm demonstreren. Na afloop was er een lunch die mede werd aangeboden door de sponsors Polysport, bakker Wanningen en schildersbedrijf Van der Veen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.