Winkelend publiek genoot van Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Het winkelend publiek in Rheden werd vrijdagavond vermaakt met muziek van het Rhedens Fanfare Corps. Vanaf 19.30 uur liet het Corps haar klanken horen bij de parkeerplaats tussen de Coop en Albert Heijn.

Het winkelend publiek genoot volop, net als de vierentwintig muzikanten zelf, die in de nog warme zon hun vaste repertoire ten gehore brachten. Het merendeel van het winkelende publiek keek even om, genoot en liep verder om te doen waar ze voor kwamen. Een enkeling bleef echt stilstaan op de straat om niets van het concertje te missen.
Het Rhedens Fanfare Corps verzorgt maandag 19 juli het laatste optreden in de serie van vier zomerse buitenconcerten. Wie nog eens een keer wil genieten van de heerlijke fanfaremuziek kan vanaf 19.30 uur gespeeld op het grasveld op de hoek van de Massenweg en Leeuwerikenweg. Daar geeft het Corps nog één keer een buitenconcert.
Woensdag 14 juli om 20.00 uur houdt de slagwerkgroep van het Rhedens Fanfare Corps een open repetitie in het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58. Ook hier is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen. www.rhedensfanfarecorps.nl  – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.