Home / Regio / 500 euro per woning voor schilisolatie

500 euro per woning voor schilisolatie

REGIO – De provincie Gelderland heeft 1,4 miljoen euro gereserveerd voor isolatie van woningen van eigenaar-bewoners. Het geld wordt beschikbaar gesteld aan gemeenten die mee willen doen om de ambitie (20.000 woningen per jaar beter isoleren) te realiseren. 21 gemeenten toonden zich tijdens de eerste informatiebijeenkomst enthousiast om mee te doen. De regeling is speciaal bedoeld voor eigenaren van woningen met een WOZ waarde tot 350.000 euro van voor 1980. De bijdrage is 500 euro per woning voor het isoleren van dak, buitenmuur en begane grond. De isolatiesubsidie wordt dit jaar nog uitgekeerd. Bewoners kunnen bij hun eigen gemeente informatie inwinnen en hun aanvraag indienen. De regeling start in het najaar.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.