Home / Loenen / Fietsen door Loenens natuur

Fietsen door Loenens natuur

LOENEN – Rieky Waanders gaat ook deze zomer op verzoek van Lomive weer op pad met de vakantiegasten. Zij maakt zeven keer een fietstocht door de Loenense natuur. Elke woensdag vanaf 14 juli tot en met 25 augustus vertrekt zijn om 14.00 uur vanaf VVV-kantoor (drogisterij Bosman), Eerbeekseweg 8, Loenen. In een tempo die voor jong en oud goed is vol te houden gaat zij een fietstochtje maken door Loenen, langs de sportvelden, kasteel Ter Hors, de sprengen met de watervallen en ook naar de Loenermark waar het gezelschap wellicht herder Roelof Brandsma met de kudde treft op de heidevelden. Alle deelnemers krijgen een attentie aangeboden dankzij sponsor Golff-supermarkt. De deelname is kosteloos.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.