Home / Loenen / Discozwemmen en aerobics

Discozwemmen en aerobics

LOENEN – In het openluchtzwembad Molenallee in Loenen werd 7 juli discozwemmen georganiseerd. In de middag was het een drukte van jewelste in het zwembad: 750 gasten waren gekomen om tijdens het zonnige weer het discozwemmen mede te maken. Alle gasten werden getrakteerd op gezellige muziek, gedraaid door DJ Mattie en badmeester Alexander verzorgde tot drie keer toe een spetterende les aquarobic. Op verschillende kinderhits werd er gedanst, gesprongen en gezongen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.