Home / Lieren / Man gewond na botsing, politie op zoek naar bestuurder

Man gewond na botsing, politie op zoek naar bestuurder

LIEREN – Een 26-jarige man uit Groningen is zondagavond gewond geraakt nadat hij op de Wittekruisweg in Lieren tegen een boom botste. De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte auto waarvoor de man vermoedelijk moest uitwijken.

De hulpdiensten kregen omstreeks 18.15 uur de melding van de aanrijding. De 26-jarige man reed over de Wittekruisweg in de richting van Lieren. Uit tegenovergestelde richting kwam hem een auto tegemoet. Volgens de Groninger reed deze auto teveel op de verkeerde weghelft, waardoor hij genoodzaakt was om uit te wijken. Hij kwam hierdoor tegen een boom tot stilstand. De Groninger raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en benen. Een ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar de bestuurder van de tegemoetkomende zwarte auto om de zaak netjes af te handelen. De bestuurder kan zich melden via 0900-8844.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.