Home / Klarenbeek / Abraham Frits Dijk op de trekker

Abraham Frits Dijk op de trekker

KLARENBEEK – Frits Dijk aan de Goorweg in Klarenbeek werd zaterdag 50 jaar. Voor goede bekenden een goede reden om Dijk even in het zonnetje te zetten. De jarige rijdt graag rond zijn woning met een oude trekker. Vaak kan men hem hier mee bezig zien. Het is zijn grote hobby. Stiekem werd voor zijn verjaardag de trekker voor de woning aan de Goorweg 22 geplaatst. Een pop fungeerde als Abraham. Daarbij natuurlijk nog een bord met toepasselijke teksten. Dijk vond het allemaal prachtig.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.