Home / Hoenderloo / Braderie rond muziektent Hoenderloo

Braderie rond muziektent Hoenderloo

HOENDERLOO – Het is een mooie zomerse traditie in Hoenderloo, de braderieën die zes weken achtereen worden gehouden op de woensdagavond. Op 14 juli is de eerste van de reeks. In het zogenaamde ‘muziekbos’, het parkje rond de muziektent aan de Krimweg, staan van 17.00 tot 21.30 uur kramen en attracties opgesteld. Naast de standhouders met typische ‘braderie’-artikelen, zijn er demonstraties van oude beroepen te zien, zijn er kermisattracties voor de jeugd, wordt wekelijks een kleedjesmarkt voor de jeugd gehouden, presenteert het verenigingsleven zich en is er iedere woensdag muziek. De entree is gratis.

Gerrit Dros: tel.: 06-20401955; gerrit@ijsvanco.nl

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.