Te heet, te veel water

EERBEEK – Op het Kerstenterrein in Eerbeek, midden in het dorp, vond zaterdag het hete Beachvoetvolley toernooi, met aansluitende de natte beachparty plaats. Honderden bezoekers kwamen op het grootse feest af en dansten tot middernacht in de regen door.

Het beachvolleybal kon helaas niet doorgaan vanwege te weinig aanmeldingen, maar voor het beachvoetvolley toernooi hadden zich twintig teams van vier personen aangemeld. Organisator Tommy ten Hove: “Het was overdag eigenlijk veel te heet om te voetvolleyen. De meeste deelnemers hadden hun sokken aan”. Na veel potjes en plezier werd uiteindelijk het team Kwezels nummer één en de Big Theer behaalde de tweede plaats”.
Daarna was het tijd voor de beachparty waar het hele dorp al dagen naar had uitgekeken. Ten Hove: “Rond een uurtje of negen kwamen ze met troepen aanlopen. Wel honderden mensen genoten van de sfeer en de muziek die de DJ draaide”. De heftige regen- en onweersbuien later op de avond drukten de pret echter niet. “Zeker wel 250 mensen hebben tot een uurtje of één in de stromende regen staan dansen. Echt heel bizar en ongelofelijk”, vertelt Ten Hove verbaasd. “Er waren er zelfs een paar bij die met opblaasbare dolfijnen en stranbedjes over het zand gingen glijden. Echt heel apart, maar nat en vies waren ze toch al”, aldus Ten Hove. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.