Eerbeekse Jongeren naar Oekraïne

EERBEEK – Zaterdag zijn twaalf gemeenteleden, meest jongeren, van de Kruiskerk in Eerbeek naar Liviv in Oekraine vertrokken voor een uitwisseling van negentien dagen. Zij gaan daar meehelpen aan het opknappen van een klosster dat in de Tweede Wereldoorlog ernstig is beschadigd door het oorlogsgeweld.

Het doel van de Eerbeekse missie is om jongeren in contact te brengen met andere mensen en leren omgaan met jeugd van een andere cultuur en geloof. Daarnaast kan de groep een cheque aanbieden, mede mogelijk gemaakt door de stichting Impulsis en de gehouden acties in de Protestantse Gemeente.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.