Home / Doesburg / Stormschade in Doesburg

Stormschade in Doesburg

DOESBURG- Tijdens de zware buien die zaterdagavond over Nederland trokken, is het in Doesburg redelijk rustig gebleven. De Doesburgse brandweer hoefde maar één keer uit te rukken. In de Waterstraat staat in het speeltuintje een boom en hier was een grote tak uit gebroken. Met de kettingzaag werd de boomtak in stukjes gezaagd zodat deze opgeruimd kon worden. Aangezien het op dat moment weer droog was, keek de hele buurt naar dit schouwspel. Na een klein half uurtje kon de brandweer weer inpakken en keerde de rust weer in Waterstraat –foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.