Home / Dieren / Hockeykamp MHC Dieren

Hockeykamp MHC Dieren

DIEREN – Vrijdag 25 juni kwamen 97 kinderen naar de Mixed Hockeyclub Dieren om hun tent op te zetten en hun slaapzakje te installeren voor het inmiddels traditionele hockeykamp van de club. Het thema van dit jaar was, natuurlijk, WK Voetbal.

De kinderen werden in tien groepen opgedeeld met ieder hun eigen gesponsorde shirt. De laatste dag werd de finalewedstrijd gespeeld tussen Nieuw-Zeeland en Brazilië en werd uiteindelijk door Nieuw-Zeeland gewonnen. Door het ongelukkig wegvallen van topspeelster C. Bakker werd de druk op Brazilië te groot.
Naast de deelname aan een hockeyclinic van ABC Training hebben de kinderen ook kruisboog geschoten, pistool geschoten, een wand beklommen en gelanglauft onder de zinderende zon. In de avond zijn er kilo’s spaghetti aangevoerd en op de laatste avond hebben de kinderen een heerlijke Barbecue gehad met aansluitend een disco.
De heren van C1 hebben zich erg inventief getoond en hebben met het wegnemen van 80 procent van het clubgebouw een geheel eigen club opgericht bij hun eigen tent. Op zondagmiddag zijn de ongewassen en vieze hockeyers weer opgehaald door hun ouders voor een grondige douchebeurt.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.