Bromfietser rijdt onder invloed en zonder helm

ELLECOM – De politie heeft op vrijdagavond in Ellecom het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige bromfietser uit Brummen. De man bleek te veel te hebben gedronken.

Omstreeks 19.45 reed de man over de Arnhemsestraat. Aangezien hij geen helm droeg, besloten agenten hem aan de kant van de weg te zetten. Een blaastest die daarop volgde, liet zien dat de man te veel had gedronken. Hierop is hij aangehouden en voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een promillage van 2,46 gemeten. Dit is bijna vijf keer de norm. Hierop is het rijbewijs van de bromfietser ingevorderd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.