Home / Oosterhuizen / Prachtig fietsweer

Prachtig fietsweer

OOSTERHUIZEN – Ze hadden het in Oosterhuizen niet beter kunnen treffen tijdens de 24ste editie van de Avond Fietsvierdaagse. Er was dan ook een flinke belangstelling. Het aantal van 127 deelnemers was dan ook een kleine dertig mensen hoger dan vorig jaar. Hoewel in 25 kilometer natuurlijk niet niet echt de wijde omgeving kan worden opgezocht, was de organisatie er toch weer in geslaagd een route langs mooie plekjes uit te zetten. Na vier avonden fietsen, werden ze donderdag ingehaald en met de muziek voorop reed het ‘peloton’ stapvoets het laatste deel van de route naar het Dorpshuis aan het Oude Veen. Heel wat deelnemers werden aan het slot van de rit, die richting Klarenbeek en Loenen was gegaan, in de bloemetjes gezet.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.